Gatebukk til din butikk

By:

Det er helt essensielt for bedrifter å være synlige for deres potensjelle kunder. Strategien varierer fra bedrift til bedrift, og det er ikke alltid den samme løsningen som er den beste for alle. For fysiske butikker er det helt opplagt også å anvende fysiske reklameprodukter. Det gir veldig god mening å anvende reklamesystemer som kan plasseres umiddelbart i nærheten av butikken, eller som kan brukes når du er til stede på messer, ved begivenheter og lignende. Hos Easydisplay.no kan du få det reklamesystemet som passer for deg og din virksomhet, og du kan fritt velge mellom masse ulike designs og modeller for å finne en som dekker dine behov.

En gatebukk er et type reklamesystem som i høy grad anvendes av fysiske butikker på handlesentere, i gågater mm. Det er et lite stativ med motiv på hver side, som kan brettes ut når det brukes og legges sammen igjen når det ikke lenger skal brukes. Dette er for eksempel et populært valg for matbutikker og supermarkeder, frisører, blomsterbutikker eller lignende. Her kan du vise frem aktuelle tilbud, reklamere for dine tjenester eller produkter med fine bilder, eller gi annen viktig informasjon til forbigående. Det er en god mulighet til å få oppmerksomhet fra folk som går forbi, og derfor er det smart å anvende i tett befolkede områder der mange går forbi.

Hos Easydisplay.no kan du kjøpe din gatebukk. Alle er i et sterkt og robust design slik at den kan stå fast og sikkert utenfor i all slags vær. Det kan trykkes i høy kvalitet på begge sider slik at ditt budskap kommunikeres på en flott, stilig og tydelig måte. Og så er den lett og enkel å legge sammen, slik at du fritt kan ta den innendørs eller flytte rundt på den akkurat som du har behov for.

Posted in: Gatebukk