Ta godt vare på deg selv med Decrusto.no

By:

Det er viktig å ta godt vare på deg selv og din hud. En av måtene å gjøre dette på er ved å bruke gode, sunne produkter til hudpleie. Hos Decrusto.no får du nettopp dette. Vi har produsert noen utrolig lekre produkter, som pleier huden i ditt ansikt. For oss er det viktig, at produktene ikke inneholder noe, som kan skade deg eller din hud. Derfor unngår vi parabener, fargestoffer og mineralske oljer, og vi bruker masse naturlige stoffer som planteekstrakter for å gi det beste resultatet. Vi kvalitetssikrer selvfølgelig alle våre produkter ved dermatologisk testet og allergitestet, men vi unngår å teste våre produkter og ingredienser på dyr. Det gir en sikker og ansvarlig produksjon av gode og sunne produkter til deg.

Blant utvalget finner du vår herlige ansiktskrem, Decrusto Liposome Facial Cream. Kremen gjør huden myk og fuktig med sin unike kombinasjon av berikende vitaminer og næringsstoffer. Bruk den hver morgen eller ved behov og hold huden fuktig og sunn hele dagen. Den er raskt absorberende, så du trenger ikke bekymre deg om tiden. For optimal effekt kan du kombinere denne dagkremen med vår fantastiske ansiktsmaske. På denne måten oppnår du en virkelig god effekt, og du kan gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse. Vår Peel Off maske reduserer hudormer og urenheter, renser i dybden og reduserer overflødig fettproduksjon. Du får merkbart mykere hud og en synlig flottere overflate.

Les mer om konseptet og se informasjon om de enkelte produkter på Decrusto.no. Vi gir deg alltid gode priser, og du kan være heldig å finne et ekstra godt tilbud, hvis du besøker oss i dag. Har du spørsmål eller forespørsler til oss og våre produkter, da kan du alltid kontakte oss. Vi svarer gjerne på spørsmål og hjelper deg med å velge det produktet, som egner seg best til deg og din hud.

 

 

Posted in: Uncategorized